Mcm mne y momy sy dh msuk 12week tp xblh nk mkn nasi mkn je trus muntah.sy ade gastrik plak ade cdng

Mummy nk tnye

3 Balas

cari bnd lain yg blh dimkn.. mcm sy pon, msa awal2 mgndung, mmg x blh mkn nasi, bau nasi yg tgh tanak tu pon sy blh muntah.. sy lbh suka mkn mee, kuewtiow dan bihun smpy la skrg ni.. cuma skrg ni da blh mkn nsi la.. cari bnd yg sis blh mkn.. kdg2 x perlu mkn dlm kuantiti byk.. cuba mkn dlm kuantiti yg skit secara berulang.. kurangkn mkn yg berminyk dan pedas.. cuba mkn sup ke.. cari mknan yg sis selesa utk mkn

saye dh 15w. tp masuh xleh bau bnda goreng mcm ikan ayam telur. nasi pun sama tp bole la mkn skit,.. sye suka gila mkn roti n cheese cheddar. pmakanan sye gantikan dgn bihun goreng singapore.kdg2 spegetti olio. saye skrg yg dpt masuk sayur je..pregnant ni dh auto jdi vegetarian hahah. tp stengah sayur shj mcm brokoli, kangkung , carrot .. tu fav..

sy x blh bau goreng2.. makanan bergoreng pun xblh... bau Ikan goreng..nasi goreng pun loya