Baju baby newborn

Hi mummy.. nk tnye la erm bju baby newborn nk beli yg mcm mne ya.. mksudnya bju untuk pakai siang yg jnis lubang lubang tu boleh ke.. and yg jnis ada button dkt kelengkang tu sesuai tk untuk pkai siang.. lgi satu klo beli bju siang 5psang bju mlm 5psang untuk 0-3month ok ke? Atau kne tmbh lgi

2 Balas

Boleh sis. Macam saya siang kadang2 pakai rompers, kadang2 pakai baju lubang2. Panaskan kekadang. Malam baju lengan panjang atau pendek sbb awal2 ni still bedung anak. So okay je kalau lengan pendek.

4y ago

Ouhh ok tqq😘

klau sy,sy prepare dh 10helai lengan panjang, 10 helai lengan pendek, 3 helai bju lubang2, 5 helai romper.

4y ago

Smua saiz 0-3 ke