bukaan 1.5 cm, due 25 October

Hi mummy nk tnye if bukaan dh bukak 1.5 cm slalu nye brp hari ye ambik masa utk bby keluar

3 Balas

Ade org yg cpt ade yg lmbt.. Mse sy ank first sakit mse asar, isyak bsalin.. Byk kn bce doa nabi yunus sis..in sha allah dipermudahkan bukaan bsalin.. ☺️

5y ago

Tq sis advice

Mcm sy aritu ptg ni bukaan 1cm tghri esok baru bsalin..tapi stiap org lain² sis..ade cepat ada lmbat..semoga dipermudahkan ye..

5y ago

Same2

Kalau anak first slalu nya lambat, tp ade je yg cepat... Sy dlu 3cm 3hari, jgak nk naik ke 4cm..

5y ago

Oo tq sis info