Lewat period

Mummy nak tnya , saya kerap buang air kecil , sakit pinggang dan sakit kepala . Keputihan saya banyak keluar mcm warna susu. Period masih tak datang lagi . Last period aritu 17/2. Bila buat ujian upt (-ve) mummy rasa nie simptom nak period atau simptom mengandung?

1 Balas

both boleh jadi. simptom UTI pun boleh jadi. tunggu lagi seminggu test UPT semula. kalau betul tu simptom pregnancy patutnya by then dah dapat +ve.