opk +ve upt-ve

siapa ada pengalaman mcm saya ...dpo15 opk tebal dekat max upt -ve ...simptom pregnant semua ada ...sekejap loya tekak sekejap muntah..sakit pinggang semua ada...tapi cek upt -ve ...kalau ikut kan period hari ni turun...tapi tk de simptom nak period....risau semua ada ##SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #bantusharing #Sharing_dong_Bund #newmom

opk +ve upt-ve
1 Balas

mcm tu pun boleh jadi simptom nak period sis.

3mo ago

ouh ye ke sis...sbb selalu simptom saya nak period sakit senggugut dn payudara sakit dan bengkak