Breast sakit

nak tanya, normal ke breast rasa sakit walaupun kita dah pam susu. rasa macam panas and pedih mencucuk. saya tak boleh bagi direct susu so memang fully pumping je..

2 Balas

Mungkin jadi bengkak susu Kalau pam saja tak cukup sis bengkak takkan hilang Kena urut sama Kalau dapat bagi anak direct bf lagi bagus

6d ago

ok tq sis..

sis try tuam dgn ice pack or tungku

4d ago

sy pon 1st mom sis..tu normal bg yg byj susu sis..sy pon rse cmtu tp mmg akn tuam je then nanti akn ok die akn dtg sesekjap je rse tu xlame