Breast rasa cekang

Nak tanya, normal tak mula² breast rasa sakit, then week 6 kurang sakit. And ada masa² je sakit. Please help mommiess#firstmom

5 Balas

saya nk msuk week 7, hmm okey sikit, tidak mandi air shower tu pun nyilu gilerr. sekarang alhamdullilah makin okey, n sya mmg tak pakai bra sbb ddk rmh jee

sama mcm sy...awal2 tek sakit...alahan...skng dh 9w ttbe ilang mual ilang sakit tek...isaw pn ad ..tp bc2 owg ckp normal...

2y ago

kan.. kawan² yg dh mengalaminya pun cakap normal. moga takde apa² lah ya. moga kandungan kita sihat dan kuat hingga lahir aamiin

masa 4-6w nipple mmg sensitif kena coli pon nyilu breast pon menyeri.. lepas tu elok dah lembut.. skrg 7w3d..

2y ago

ye kadang overthingking pikir bukan2..sbb lupa da rasa pregnnt..arap sihat sempurna akal fizikal mentalnya..aamiin

kann. now kurang sikit rasa sakit. duluu sakit gilerr. sy dh 10wks

2y ago

haha kann. risauu pulak. x ingat pulak mcm mana symptoms 2 org sblom ni. haha

sama mcm sy. tp ganti dgn alahan🤣🤣

2y ago

ya betul puan, sy pun ganti dengan alahan. paling teruk heartburn. sampai kena pergi jumpa doc ambik ubat. moga kandungan kita semua baik² sahaja, kuat dan selamat sehingga melahirkan 🤲🏻❤️