Normal ke?

Normal ke w7d3 dah takde rasa mual and loya ? Just rasa breast je sakit

5 Balas

normal sis..rezeki yg tkdiuji dengan alahan ..siksa tau alahan loya n mual ni 😭..sy stp Kali mgandung alahan teruk.. semua makanan tkleh masuk...huhu..hari2 doa moga cepat berlalu FASA alahan ni ... tktertanggung Rasa😥..

setiap badan seseorang lain2 simptom. skrg tak mual, nanti mual dlm beberapa bulan lagi atau terus tak ada. yg tak normal, muntah sampai tak larat badan, tu kena ke hospital

Normal je sis. Saya 10w pregnant takde rasa mual dan loya jugak. Stay healthy and happy je

normal