Jeluak ?

Mummy nak tanya ada tak anak anak yg lepas minum susu dia jeluak lepas tu seduu , baby saya baru 7 hari . Act haritu minum susu enfolac A+ lpastu tukar lagtogen . Then dia selalu jeluak ada kah sebab tukar susu ?

1 Balas

Masa baby sy dlm hari bgtu la sis. Kena sendawakan lepas menyusu utk kurangkan jeluak.

5y ago

Bila lpas je menyusu , saya nak sendawa kan baby , baby terus sleep . Tak sempat sis nak sendawa . Nak kejut kesian pulak ending jeluak .. kesian baby