its ToDay 40weeks

Hi Mummy - Mummy Semua Doa Kan Saya semoga Baby Keluar Di Hari Bermakna Ini , dan saya doa kan IIH Semoga Sihat , dan dilindungi allah sw.t . 8 | 03 | 2020 Di Hari Wanita Sedunia , Di Hari Ulang Tahun Perkahwinan Ku , Di Hari Tarikh Kelahiran Anak Ku , ( Baby First ) . Ku Berdoa Semoga Anak ku Keluar Di Tarikh Hari Bermakna ini . SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA .

its ToDay 40weeks
22 Balas

Aminn. Moga Allah makbulkan doa puan. Doakan sy jugak, sy dah 38w 4d, kalau blh tak nak overdue. Moga sy bersalin secepatnya dgn mudah amin.

Aamin.. Smogaa dipermudahkan urusan bersalin.. Smoga sy pn bersalin harini😁

Moga dipermudahkan segala urusan.. agar mummy n baby selamat Dan sihat

Allahumma Aamiin. Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye. 🌹💕

Happy anebeseri beseri puan 🥰.. Moga baby kuat dgn sihat ! aamin

Happy anniversary..semoga dipermudahkn segala urusan.Aamiin

Semoga dipermudahkan..dh ada tanda2 ke nk bersalin?

Semoga dipermudahkan urusan sis. Aaamiinn3. 🤗💗

4y ago

Amin 🤲 , sis tq doa . Semoga sis pun d permudahkan urusan sis . 😊

Semoga urusan puan dipermudahkan... Aminn.

Amin.. semoga dipermudahkan urusan mommy.. ❤

4y ago

Amin 🤲 . Terima kasih doa nya . Bgtu juga utk mommy2 semoga d permudahkan urusan IIH . 😊