Sakit Kepala & Tengkuk & Bahu

hi mummy & mummy to be . dalam usia kandungan 24w ke atas , pernah tak sakit mcm tajuk kt atas ? sampai sakit belakang semua . apa punca ye . saya sampai takboleh tido menahan 😭 ni pun tido 3 jam je . semalaman saya tak dpt tido . baru je jadi sejak masuk 24w ni 😔

2 Balas

saya pernah jadi n sampai skrg anak nak masuk 2y ni pun kadang jadi . saya p mgurut ,lega sikit. lepas tuh buh minyak bidara.