TRIM 3 JADI MACAM NI 🤕

Ibu , ada tak same mcm saya .. bile dah masuk trim 3 , skrg 32w , malam2 tk dpt tido 🤕 kadang sampai sakit kepala ni peram tido tak juga tido , kenapa erk mcm tu , bdn ni penat gile tapi tak dpt tidur ..

2 Balas

Normal dear. Perubahan hormone tu. Cuba sis buat exercise petang2. InsyaAllah boleh bantu untuk tido malam. I sekarang 32weeks anak ke4. Petang i buat prenatal yoga dan duduk atas gym ball tu. Alhamdulillah senang nk tido malam

saya pun sama sis 29weeks.. badan penat btul , mata pun mengantuk sangat tpi entah la kenapa tak dapat tidur ni. kadang tidur tapi macam tidur ayam2 saja ..

7mo ago

kalau saya dengar² ok je tak dapat tidur malam sebab itu perubahan hormon ibu hamil susah tidur malam tapi usahakan tidur kalau ptg atau tengah hari selama 8 jam ,atau boleh buat kerja ringan biar badan rasa penat sikit supaya bila rehat dapat tidur