Petua hilangkan sakit kepala

Kandungan saya 11w 5d. Ada tak petua yang boleh hilangkan sakit kepala selain tidur? sakit kepala saya sampai sakit tu menarik di kelopak mata, belakang telinga, tengkuk dan bahu.

2 Balas

Go have hair spa :) helps a lot or wash your hair with warm/hot water and massage your head thoroughly. As I dont want to stretch my hands up for too long, I would just go for hair spa

cara saya lumur mnyk angin satu kpala..selak helain rambut pastu sapu..