Pregnancy ke-2 Risau

Hi mummy, Baby saya bru 7 bulan. Hihie now saya da pregnant ank ke-2 bru 4week. Ngilu sakit kena jahit x hilang lagi. Ada mummy yg lain pregnant time ank 7bulan. Boleh share experience tak? Plus suami PJJ dgn saya. Saya kena handle ank 7m sndri with preggy now😅 Mohon semua doakan saya kuat demi bby n ank.

4 Balas

Sy preggy masa anak setahun. Skrg ni tgh tggu hari nak bersalin je. Walaupun ada suami depan mata setiap hari, tapi tetap penat sbb anak 1st terlalu banyak akal 🥴

sy preggy anak ketiga usia anak skrg nak masuk 11 bulan skrg preggy 34 weeks 3 day..memang penat jgk..nasib baik anak sulung lelaki n suami bnyk membantu..

Sama laa saya. Skrng anak setahun lebih. Waktu awal pregnant, anak bru 10 bln. Tggu hri nak bersalin skrng. Tapi penat nya tu YaAllah . Semoga kuat yaaa

2y ago

Arrr risau nya saya, Tq sis🥰

rezeki sis. take it step by step. God willing, you'll be fine. ❤️