SALAH JAHIT

asslamualaikum mommies. Ada x mommies2 dkt sini yg ada experience 'SALAH JAHIT'?. Sy bru ank first. Besalin bulan 2. Now dh 6 months dh. Baru perasan 'SALAH JAHIT' 2 mngu lepas. Mmg sblum ni masih 'berpantang suami' sbb PJJ. So x perasan. 2 mngu lepas baru perasan masa nk bersama. Jahitan tutup lubang. And mmg x boleh nak bersama. Dh rujuk doktor. Doktor nk bincang dgn atasan dulu. Meb repair balik atau tunggu seconds baby. Mcm mna nk ada seconds baby kalau nk bersama pon x boleh 😅😅😅😅

1 Balas

aiyoo mcm mana leh jadi mcmtu. mcm tak boleh nk brain pulak jahit sampai tutup lubang. yg jahit tu budak praktikal ke? ni semua la ni yg buat takut nk bersalin. boleh ke kita request taknak pelatih yg buat apa2 kt kita?