rambut baby

Hi mummy.. ade tips x nak cpt lebtkan rambut baby .. thank..?

8 Balas

Petua org tua2 kena Cukur kerap nnt besar lebat rambut ank. Ank sulung kak xcukur. Takut x comei pompuan botak.😁masa majlis cukur pun, gunting ckit2 ja. Buat Syarat.. Mai ank ke tiga, 7 kali cukur sampai umur 2 tahun. Mmg ketara lebatnya. Beza berganda dgn ank sulung.

Anak sye yg first masa lahir pun rmbut tumbuh sikit ps tu cukur pun still sama pas tu sye ltk myk rambut kelapa alhmdulillah rmbut tumbuh byk tp rmbut jnis sikit xlebat sgt sbbnya ikut rmbut daddynya masa kecik 😅

try pakai minyak kelapa sis. .anak sya pakai alhamdulillah lebat dah sekarang

Org kata kne letak minyk rmbut..cer try

Kerapkn ckur...mil dlu ckp la🤭🤭

Use olive oil untuk rambut si baby.

Use olive oil it works.

Minyak zaitun