Batuk ketika hamil

Hi mummy ade tak yg prnh batuk selesma ..hidung sumbat..seksa rasa ny..nk2 lg kita pregnt..ade x cara nk hilng kn..rasa ssh nk nsfas...

20 Balas

Sy pun baru baik demam selsema jgk.. siap lps tu kena cirit birit lg. Xblh buat aap kena p klinik/hospital jgk.. bykkn mnum air suam la

Boleh pergi klinik minta spray untuk buang hingus tu. Batuk pula rajin minum air suam. Klau dah pergi klinik jgn lupa bgitahu pregnant 😁

sy mkn pracetamol...ubat batuk sy x amik. sy mkn strepcils gula2 perisa oren yg ada vitamin c tu. skg batuk sy dah baik...alhamdulilah.

Baru kena 2 minggu lepas 😂. Ya memag seksa rasa. Pergi klinik. Huhuhu. Tiada jalan lain dh. Hahaha.

cube amik bawang putih 1 labu pasto grill or bakar. makan mcm to je. insyallah penyembuh batuk.

Aritu pergi klinik ibudananak,doc bagi ubat batuk dgn dos yg sesuai,dgn vit C

utk batuk.sy mkn strepsils lemon je.. ubt2 mmg x mkn..

blh mnta ubat kt dr sis,ada ja utk ibu hamil...

nk tny bhya x kndungan..risau batuk je kn...

mkn madu,in Sha Allah akan pulih...