37week

Mummy ada yg xperience x skt ngilu yg pedih sgt kt ari2..Rsa nk tkencing je..Plus baby kuat mengeras n bpusing..Tu tanda2 awal ke?Please reply me..Im nervous coz this is my 1st baby..thanks!

4 Balas

Normal sis. Baby mengeras. Dont worry. Tanda2 betul bila ada tumpah darah or tumpah air. Means pecah ketuban. N also contraction yg terus menerus tanpa henti2.

5y ago

Aa memang gituu perlu tahan dan usap2 perut ckp dengan baby jangan supaya kendur balik.