Sakit Belakang Teramat Sangat

Hi mummies..td sy makan lunch then terus muntah balik apa yg sy makan..sy tgh nk baik demam jugak skrg..masa tgh muntah td sy batuk2 dan tiba2 belakang sy sakit sgt..dia mcm menarik..smpai sy terduduk..sakit teramat..ada tips lain x selain letak bantal untuk kurang kan sakit belakang ni..btw sy nk masuk 19 weeks..

1 Balas

pada saya sakit pinggang ni mmg akn ada...smpai lah hbs bersalin baru kurang...mase sy pregg tu pun sakit sgt...xbole nk buat ape...saya layan kan je..hihi