inverted nipple

hi mummies...ada x sini yg ada masalah macam saya? breast sebelah kiri masuk dalam...dah try mcm2 cara x berjaya keluarkan...sedih sebab x dpt fully breastfeed baby...nyusu sebelah x cupuk..tau2 la babyboy kan..pelahap sikit...hahaha...terpaksa tambah fm

1 Balas

Dah try guna pump ? Kalau pump susu pun puting akan tertarik kedepan and muncung sikit .

5y ago

dah try, yg tertarik tepi2 saja..tengah masih d dalam..keluar susu hanya titis2