Tak bolehhh makan vitamin.

Hi mummies2, nak tanya.. masa pregnant, kalau ubat iberet dan obimin tak boleh nak telan. Makan je muntah.. Korang still makan vitamin tu atau cari alternatif lain? Dh lama jgk tk makan ubat tu sbb takleh gi kerja, muntah non stop.. Sbgai ganti sbb tak makan ubat tu, sy mkn jus delima. susu anmum. ada tak mummies2 kt sini yg prnh alami mslh mcm sy? Boleh bgi pendapat? First baby, risau pula dngn kesihatan baby..

1 Balas

Rmai yg hdpi perkara sama mcm sis.. masa ambil vit tu sis blh ambil bersama jus (nurse yg sarankan), klau x blh jgk try maltofer.

4y ago

Sama2 sis 😉👍🏻