BALM UTK IBU MENGANDUNG

Assalamualaikum, maaf boleh tak tolong suggest kan BALM yg sesuai utk ibu mengandung? Saya kerap sakit kepala, leher n badan.. tapi tak tahu balm mana yg sesuai utk ibu mengandung. Ada yg tahu ke?

2 Balas

Nak cadangkan belum tentu sesuai dgn puan. Saya guna balm yg saya biasa pakai sblm hamil: bidara... ermm apa namanya lupa sbb lama tak beli

3w ago

Berangin tak? N bau dia ok ke?

sy gune minyak roll aromatherapy youbaby..mmg khas utk sakit kepala n bau pn sdp.bahan2 pun selamat

3w ago

bg sy x sbb minyak tu utk nb jgk