Tak Lama Lagi Puasa Mums😃

Hi mummies , tak lama lagi puasa dah fikir belum nak masak apa? Kita mengandung ni macam mana ya nak sahur apa je and nak berbuka apa je? Pengalaman pertama ni😃 Yang baik hati jum share kan tips anda❤️ #firstbaby #bantusharing

2 Balas

hai mommy nanti mommy try follow ig yg sy share ni dekat sana banyak tips utk ms berpuasa bersalin tenang dan sebagainya utk first time mommy blh study.. very recomended 👍🏻 sy dlu melalui ig trsebut byk yg sy belajar.. hrp dpt mmbntu mommy spnjng perjalanan pregnant ni..selain drpd itu mommy blh juga msj owner ig trsebut jika nk tnye pape tips.. in shaa Allah dia akn mnjwb smua persoalan kita nnti.. nama ignya ejaconfinement nanti mommy try klik dkt highlights yg dia dh sediakan tu .byk ilmu boleh kita pelajari.. jika lepas bersalin nnti nk belajar ttg pnyusuan badan ekslusif mommy blh follow pakar lactating nadmasrom dan juga noor fazila abd rahman.. dkt wall sy ..sy pnh share ttg ig ni..mg dpt mmbntu mommy.. dan mg dpmudahkan segala urusan mommy di sana..aamiin t8 care ea 😉✌🏻

3y ago

sm2 kasih 😉✌🏻

anak pertama saya , saya dapaat tau diaa wujud masa hujung² ramadhan . memang tak larat nak sahur , makan x selera .. hydrated . so mommy² kalau x nak jadi macam saya . paksa drii sahur minum air dan kurma wajib dimakan kalau x selera sekalipun ..saya banyak minum air susu kurma farm fresh untuk topup tenaga. hehehw