naik motorsikal ke tempat kerja

hi mummies semua..sy nak tanya ada x kat sini yg naik moto ke tempat kerja..sy baru 6w dan bahaya x jika sy terus naik moto tu ye..

1 Balas

Lebih baik jangan naik motor masa 1st trimester pregnancy. Sbb tgah fragile kan. Saya start naik motor balik masa masuk 2nd trimester tu pun husband bwk baik2 je ☺️

5y ago

Depend atas kita puan, tak nk menyusahkan suami.. itu pilihan yg ada.. doa banyak2 moga kandungan kuat sampai due..