bayi saya berusia tiga bulan dan lebih suka susu ibu dalam posisi baring mengiring..

hello mummies semua,saya baru jadi ibu,nak tanya..bayi saya baru sahaja berusia tiga bulan dan lebih suka susu ibu dalam posisi baring mengiring,tetapi kalau duduk rimas pula dia..boleh tahu apa punca bayi rimas semasa diberikan susu ibu semasa saya duduk dan okey tak kalau susukan bayi baring mengiring?

1 Balas

bb sy dari newborn sampai umo 5 bln ni suka susu sambil mengiring .klau dduk bb mcm x slesa sambil tunjal2 kaki n x nak menyusu..bile baring terus je menyusu.ok je xde masalah pun ikut keselesaan bb tu sendiri

2mo ago

bayi saya macam tu juga..tq awak💜