kurang aktif.

Hi mummies semua, saya ni lagi 6 hari je nak due. Tp saya risau baby saya kurang dah aktif mcm selalu. Kalau buat kira2 jam 2 ptg dah cukup 10 kick. Kali ni jam 7-8 mlm baru cukup 10 kick. Mmg mcm tu ke atau ada simptom lain? Risau..

2 Balas

Sama sis..saya 38week..baby kurang aktif..tapi dari jam 9 pagi sampai jam 9 mlm baby gerak sampai juga kiraan 10 kali....yg heran nya tme kita tido mlm..tme tu juga dia aktif bergerak....

2y ago

ini yg saya rasa...time malam aktif time tdur

Kalau x sedap hati, better sis pegi hosp sahaja. Bagitau gerakan baby tak seperti biasa.