Vaksin ambil ke tak?

Hi mummies semua. Nak tye semua reg utk amik vaksin ke preggy ni? Ke ada yg xamik pun.

16 Balas

daftar je. Nnti masa nak vaksin, dia akan tanya dulu. Masatu kita ckap yg kita pregnant atau breastfeed. Kalau vaksin yg ada tak sesuai, dia akan bg tarikh lain. Macamtu juga kalau blm cukup weeks yg sesuai untuk divaksin, dia bagi tarikh lain. Husb saya frontliner, dah cukup 2 dos. Dia bgtahu akan ada saringan dulu, bukan sampai2 terus cucuk. Rugi tak dftar vaksin. Daftar je. Kes makin meningkat sekarang, mcm tu juga jumlah yg meninggal.

tulah sya pon risau kes meningkn..ad ke yg dh ambk vaksin tuk menyusu badan🙄slmt ke??cz ank full bf..&ad sakit x ya??

Saya dah daftar masa tuu xtahu lagi pregnant.then update balek,tetap nak ambik sebab kes sekarang makin banyak

Saya daftar jer. Ada step yg ke 3 utk ibu hamil & menyusu anak.. Risau tengok kes skrg

saya dah completed 1 dose vaksin pfizer..so far okay je..tkda masalah..alhamdulillah

Vaksin Pfizer selamat untuk ibu mengandung dan menyusu badan..

Preggy takleh amik vaksin AZ. Klu vaksin pfizer boleh.

dah daftar..tp Blum dpt temujnji dri kkm

saya macam takut2 nak ambil vaksin tu

Saya amik. Risau kes asyik naik.