13weeks sembelit

Hi mummies, semalam saya ada spotting darah. So pergi emergency bila cek semua doktor cakap okay takde apa. Dia just mention sebab saya berak teran kuat sangat. Tapi saya tak rasa saya teran sangat. Ada tak tips2 nak meneran berak cara betul? Saya bru satu hari kena sembelit. Apa yang saya boleh makan untuk percepatkan proses nak berak ni

2 Balas

Hi sis. Try makan buah naga & betik. Dr recommend saya mcm tu sebab saya pun selalu sembelit dan akan keluar spotting lepas membuang tu..

5mo ago

Saya makan yg isi putih sis, sebab merah takde stok😅. Alhamdulillah saya baru masuk 13w sis

mkn buah oren sis membuang lancarje