Hamil 11 minggu

Hi mummies saya rasa kepala sangat pening berdenyut, ada cara lain tak untuk hilang kan pening selain makan panadol

5 Balas

sy letak handphone ketepi ambik tuala basah jelum kepala then tutup lampu. bantal rendahkan sapu minyak dekat belakang leher sampai bahu bangun pagi dah okey tapi tghhari sakit balik. sy tanya dokter mmg normal sakit kepala sewaktu pregnant nak pulak sekarang cuaca panas. kena kerap minum air untuk elak hidrasi.

Sis cari buah limau purut..slalu hidu buah tu..InshaAllah pening atau mual blh hilang..sy klu mabuk, mmg stndby buah tu sbiji dlm beg sy...kita slalu uli2 dia, lg sdap baunya..jgn potong pulak...😅

Klu sy sis sy hidu or pki fresh care klu xthn sgt sy tdr je 😂

Tidur

1mo ago

Aah lepas follow up. Doktor cakap nrmal time pregnant mmg akan pening2.