Early pregnancy

Hi mummies, saya nak tanya bila the earliest kita boleh rasa pregnancy symptoms? Saya 5+2weeks pregnant tapi tak ada rasa apa apa alahan lg. Kadang tu takut, overthinking. #ingintahu #pleasehelp

13 Balas

xsemestinya pregnant kena ada alahan. kalau xde alahan tu, kire syukur la. saya dulu pregnant pun xde alahan/craving dr pregnant sampai la bersalin. mula2 ragu2 juga betul ke pregnant. kemudian saya pergi klinik utk pengesahan doctor