2 line atau 1 line

Mummies please help 2 line or 1 line 🥺#ingintahu

2 line atau 1 line
1 Balas

yang saya nampak 1 . maybe terlalu awal untuk detect atau sensitivity upt ni tak sesuai. untuk lebih tepat , try cari upt yang sensitivity dia 10mIu/ml. lagi sikit nombor, lagi accurate sensitivity dia. maksud saya lebih tepat. kat farmasi ada jual berjenis jenama, dan pelbagai sensitivity. try cari yang saya suggest ya 🤗 atau boleh beli di shopee

2y ago

saya beli kat shopee je , rm15 lebih rasanya untuk 50pcs , jenis strip . try check upt lagi dalam 2 @ 3 minggu. kadang kalau terlalu awal , memang susah detect. sebab kadar hcg dalam badan kurang . moga ada rezeki anak ya 🤗