Merah kat pipi

Mummies out there plss help macam mana nak hilangkan merah kat pipi ni?

Merah kat pipi
6 Balas

saya letak susu badan 🤭sbb baca dkat google, utk baby yg ada ruam2 ke, merah2 mcm tu, sapu dgn susu badan. testimoni baby sya sndiri haha, ruam + kering area dahi.. so letak susu badan sikit, sapu2 mcm tu Alhamdulillah esok dah okay🤭😚

boleh try baby cooling lotion Bzu Bzu.. boleh cri dekat farmasi.. harga murah.. anak sye kalau naik ruam mcm ni, lepas sapu sekejap je hilang.. try n error ya sis.. kulit baby tak sama..

anak sya pakai yg ni,puan. satu badan sapu, anak sya kulit sensitif, sesuai kulit kering, Alhamdulillah Lembut kulit baby, bersih.

boleh try herbal blend shaklee.if nk tau lbih lnjut blh cntct sy.0164970488.

kurangkan duduk ditempat yg panas. sbb tu ruam tu.

Mustela cicastela cream