17 weeks pregnant

Hi mummies, now i craving sangat nak makan samyang ramen spicy noodles tu tapi takut sangat. Patut layan ke tak craving ni 🥺🥺 #1stpreganancy

16 Balas

not sure sbb lain orang lain kkuatan dalaman utk sokong baby or bby tu sndrii..saya pn craving dlu,tp saya tda makan sbb yala first kan..takut jdi apa2,sbb kndungan first y perlu dijaga,drpda mnysal kmudian hari..klau rsa nk sngatt,mkn tp jangan too much,yala skdar mmuaskm craving sja..hihi