baby carrier

Mummies, nk tny.. baby carrier cmni ssuai pki time ank umur brp? Cm plik bila anak 3month duduk kat bdn tergantung.. xpasti anak yg xselesa atau ummi ny?

baby carrier
7 Balas

Saya strt pakai lps brptng smpai skarng dh 10bulan. Kalau before 6m posisi mcm koala bear... Tapi kalau dia nak mengadap depan... Depan kan je... Kan sakit pula leher dia

4y ago

Klu dukung kjp bby gne tgn ok lg.. tp klu lme, mau bketul2 jdnya tgn ni😅 hee.. tu yg kne biasakn baby carrier kn😁