Tolong saya mummies

Hi mummies. Nak tanye saya baru lepas keguguran sebulan lepas dan baru bt hcg test positive saya nak tanye macam mana kita nak kita kadungan dah brp weeks ye? Saya bt test clear blue tu tunjuk 3+ weeks. Boleh percaya ke?

1 Balas

masa lps gugur pnh buat upt lagi x? sbb bile gugur ni take times hormon hcg nak turun balik dri dlm bdn.

2y ago

kira ikut last tarikh bleeding miscarriage. doctor pakar kt hospital yg ajar. sbb selalu last bleeding after 2w ade wktu subur. lps 2w lagi bru period balik. tpi nnti masa scan dh nmpk bby ikut tarikh lmp. repeat scan lgi 4w. kalau 2w lagi pon result still sama. unless u ade bleeding bru pg klinik balik.