Dekat 2tahun tak datang bulan

Pada 24/05/2022 test pregnant guna clear blue result nye 3+😅 nk tanye sape pernah pregnant test clear blue ? Klu andai kata kandungan 4minggu adakah dia akan keluar 4+ atau akan naik 3+ jugak #bantusharing

2 Balas

waima dh 40w pun akn kluar 3+ 3+ mksdnya up thn 5week of pregnancy so perlu follow period utj tau due n dh brp weej slain dr scan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

Alamak.. ye ke.. nk kena g klinik scan teros laa.. sbb sye da dkat 2tahun tak period😅

3 + minggu juga. kalau da masuk 9 or 10 minggu, cek blk kandungan kat klinik.

2y ago

Owhhh ok2.. Thank you sis☺️