Pregnancy Test

Kalau Ikut Kiraan Last Period, Saya Pregnant Week 5. Tetapi Masa Check Pregnancy Test Pakai Clear blue last week, Tester Tunjuk Pregnant 1-2 Weeks. Jadi Saya Ingin Bertanya Sbenarnya Macam Mana Nak Tentukan saya dah pregnant berapa minggu?

8 Balas

Biasanya klu petunjuk blue clear 1-2minggu tu bersamaan dgn 3-4minggu sis. Nk tepat lg sis kira dr hari pertama dtg period yg last tu utk tau berapa minggu preggy

Sy pon mcm sis juga. Clear blue ckp 2 - 3 weeks. Tp bila jumpa doc dia ckp ikut tarikh 1st utk period terakhir. Yg tu plg tepat sbb ikut usia ovum yg dihasilkn.

Kiraan kandungan biasanya..hari pertama period terakhir...kira dari situ dapatla berapa usia kndungan

Lebih kurang je tu sis. Cer sis baca arahan dkt kertas clear blue tu. 1-2weeks (3-4weeks pregnant)

Dekat dlm kotak clear blue ade manual instruction .. baca semua manual tuh ..ade rujukan skali ..

Kalau nk thu tepat usia kandungan, lebih baik pergi klinik then scan

klu clear blue kate 1-2wk tu mksdnye maybe sis br 3-4wk..

Cuba baca arahan dekat kertas.