Boleh ke macam ni??

Period saya tk teratur tau. Tapi terdetik nak check sebab demam and lewat 2 hari kalau ikut calendar Flo period tu. 3 kali check hcg semua positive. Last check guna clear blue dkt situ cakap 3+. Jadi saya bt la keputusan nak g klinik untuk scan sbb pernah gugur sebelum ni, jadi nak hati2. Lepastu dah pergi doctor ni tanye saya bila last period, saya cakap tada sbb last kluar darah masa keguguran sebulan lepas. Ttbe ni sangkut balik. Bila scan dok kata rahim bengkak, and kandungan tak dpt nak bg tahu brp weeks sbb sgt kecik. Klinik saya pergi ni macam tak details sgt. So lepas scan tada bagi ubat terus suruh balik ke. Pagi ni saya rasa cramps dkt perut and kerap kencing normal ke? Dan 3+ weeks tu memang tk boleh scan and nmpk ke?

Boleh ke macam ni??
2 Balas

ikutkan 3 tu dalam 5 weeks cmtu sis.. kalau scan mmg tak nmpk lagi .. biasa 6 weeks mcmtu baru nmpk kantung tu pun kecil sgt.. untuk selamat scan waktu weeks 8 inshaallah akan nmpk bby tu.. inshaallah ada tu sis

2y ago

Baru pergi scan smlm Alhamdulillah dah 4 minggu nampak la kantung tu tadi kecik sangt. Plus tak comfim kan dgn doc sbb kecik sgt so maybe kene check lagi nti

Try pegi kerajaan sis..alhamdulilah rezeki tu..sy ttc 8 tahun tp bila 22/8 doc ckp sy pregnant allah nk pengsan jap..sy juga ade PCOS dan period jugak x normal

2y ago

Terima kasih awk♥️