4 weeks clear blue detect ke?

Hi nak tanya ada tak yg 4weeks test upt atau strip biasa samar², lepas tu test clear blue dapat result pregnant? Sy nak cuba cb tapi risau hcg blum cukup tinggi. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

5 Balas

yang line ke digital sis? yang digital better tunggu lama sikit. sebab digital sensitivity dia rendah sikit dari test yang line.

Beli cb yang ultra early tuu. Yang tu 6 days before missed period pun detect. InsyaAllah ada tuu

saya period belum delay, pregnant 3 weeks cb dah detect. Sis boleh test

7mo ago

ye samar. Lepas delay period baru terang, tapi masa samar tu. Test cb, dah tulis pregnant

clear blue kalau x silap detect seawal 2w pregnancy

dh delay period? klu dh blh cuba

7mo ago

period memang jnis tak teratur. susah nak kira. tpi jumpa waktu subur & symptoms semua ada