Stop Checkup di kk....

Hi mummies.... Nak tanya sikit...anak saya dah 3tahun...semua ik.. Anak sihat je..ada yang mommies yang cakap kalau dah habis vaksin boleh stop pergi checkup dah... Betul ke???sesiapa ada mommies disini stop checkup di kk pada 3tahun??? Tolong balas.. 🥰

3 Balas

Sy pernah ke kk ms anak 4y tp misi suruh stop je. Anak kedua sy stop ms setahun setengah. Terpulang puan. Kalau rs anak takde masalah boleh je stop..

8mo ago

terima kasih puan🥰