Luka bersalin scra vacuum

Hi mummies ..nak tanya sapa yg ada pengalaman melahirkn scra vacum ni..berapa lama luka nak sembuh ye?dah sebulan madih rasa sakit...normal ke tidak ye..?risau teramat😭please help...sy anak ptama..xtau apa2

2 Balas

sy pun bru pas berslin scre vcum jgk...klw blh jln kepit² abis...sy pun msih ade trse pedih..tp bru 11 hary...yg laen luke dh kering..tp bru perasan ade tmpat yg kne jhit jgk..sbb tu pedih..skrng msih ade sikit² trse pedih..klw blh ubat kuning tu jgn miss ye...kdang luke yg bsah tu yg buat pedih...

3w ago

klw awq rse bnde tu beebau better cek dokter..tkut klw kne jngkitan lg lmbt sembuh nye