Rasa tekanan pada bahagian bawah

Hello mummies. Nak tanya, normal ke kalau ada rasa pressure dekat bahagian bawah kalau kita angkat kaki. Contohnya kalau nk pakai seluar ke kan kena angkat kaki, bila angkat tu rasa mcm tekanan sikit area bawah. Normal ke eh? Huhuhu

10 Balas

sama laa saya tengah alami sekarang dari 25 weeks skrg dh 32 weeks makin lama makin sakit.. lagi² kalau nk tukar posisi tidur 🤧 Dah tanya nurse diorang cakap tu normal sebab kepala baby dah ada kat bawah