NIGHT OF FRIGHT

Hello mummies, nak tanya.. kita pregnant ni (13 weeks) boleh ke pergi NOF dekat Sunway tu? Macam teringin nak pergi, Nak tahu juga opinion kot kot ada pantang larang ke apa kan atau takda masalah pun (?) sorry la lari sikit topic. NOF = Rumah hantu.

2 Balas

tak digalakkan..... sbb confirm ramai, pastu yaaa buat yang penakut (mcm i), terkejut sampai menangis, (bunyi chainsaw tu takut bethol), & prnh smpai terjatuh juga hahaha 🤣 sekali seumur hidup jela pergi. tapi kalau u jenis hati kental lek lek gitu boleh jee nak pergi cuma extra careful please. tu dikira activity extreme juga.

kalau i, was was sikit sebab ramai sangat orang!! kalau i pergi dulu, kena lari and i terjatuh jugak sekali tu sooo kalau nak pergi maybe kena hati hati sangat...