letih berpanjangan

Hi mummies.. Nak tanya.. Bila dah 3oweek memang tubuh akan lesu & cepat letih je ke?. Jalan sikit penat, mengah.. Naik tangga pun mcm nak mendaki gunung.. Normal ke tu?. Atau ada masalah lain?. Tidur malam pun kaki asik kejang je.. Ada tips x?

1 Balas

normal je mommy gitu. mommy kena selalu pakai stokin nak tidur . sejuk masuk angin pun boleh jadi . saya 1st bby dlu kerap kena then rajin sapu lotion ke minyak panas n pakai stokin. insyaAllah better :)