Lesu cepat penat

Prgncy ke 2,8w..first time jd mcm ni..Cepat mengah, lesu rasa nak tidur je ada apa2 yg boleh syorkan selain mamariam or aktiviti lain??

3 Balas

kalau sy memang rasa mcm tu utk tiga² kandungan sy. masuk trimester kedua baru ok. buat la apa pun memang sy tiada mood. rasa nak baring² je. tp pregnant anak kedua memang paksa diri ja buat kerja rumah dan urus anak pertama

1y ago

mcm sy,masa husband kerja waktu siang,memang sy la urus anak. balik je husband dr kerja,semua tugas beralih pd dia. kadang terdetik rasa kesian juga dgn husband,tp nak buat mcm mana kan,memang susah nak paksa diri buat kerja bila dia ada kat rumah🤭🤭

Jgn la mamariam tu nnt sangkut gula. Kawan sy dh kena. Better ambik bijirin badam kismis

1y ago

Xpernah try pun tp byk org ckp biasa je to xbeli hehe

sama la kite