2nd trimester

Hi mommies. Nak kepastian, kalau preggy boleh jalan jauh tak? Jalan kaki. Sebab orang2 cakap klau mengandung tak boleh jalan jauh. Kalau 21weeks agaknya boleh tak? Sebab rumah agak jauh dengan kedai.

2 Balas

Boleh sepatutnye tp pastikan jgn terlalu paksa diri... stay safe sis

5y ago

Ya sis, lgipun sy jalan pelan2

Boleh da kottt..sbb da kuat babynya .cuma kne hati2...kira cm exercise :)

5y ago

Tula saya anggap cam exersice je. Sebab kat rumah pun tak bnyak keje😁