buang bulu😂

hi mummies, maaf soalan tk sopan , dh hujung² ni kn agk ssah skit nk buang bulu bahagian tuttt... nk mntk tlg dgn hsbnd pn tk yakin sbb rsa tk secure rsau luka. so, u guys buat mcm mne yaaa?

2 Balas

sy pulak masa pregnant anak sulong perut sy bulat jd xde mslh nk cukur. kena 2nd pregnant, perut lonjong pulak. skrg 30w jd susah nk cukur sbb perut dh makin ke depan. nk mtk tlg husb ya Allah malu la nk ckp. jd ah pandai² la cukur sdri. ada part licin ada part tak 😂😂

sy buat sndri je sis, rasa2 je bulu tu bhgian mana .. mmg x nmpk ape, time perut xbrp besar lgi sy letak cermin time nk shave tu, ni Perut besar dah, dgn cermin2 hilang 🤣🤣

6mo ago

hahhaha okey fahammm😂