Lampin Bayi Eksklusif dari Applecrumby Untuk Dimenangi!

Mummies, jom sertai peraduan mudah ini dan menangkan set lampin dari Applecrumby! Nak sertai klik sini: https://community.theasianparent.com/contests

Lampin Bayi Eksklusif dari Applecrumby Untuk Dimenangi!
366 Balas

JAWAPAN : B 🌸🌸🌸 Semoga ada rezeki utk baby saya cuba pakai brand local yg setaraf antarabangsa🥰 Instagram: mimiashida 🐣🐣🐣TERIMA KASIH🐣🐣🐣

Jawapan saya : B Semoga ada rezeki untuk anak saya yang saya tunggu selama 6 tahun. Alhamdulillah 🤲🏻 Done follow ✅@applecrumby.offi cial ✅@theasianparent_my

JAWAPAN : B Moga ada rezeki buatmu anak daddy dan mummy. Daddy dan mummy tak sabar nak tunggu kamu keluar nanti tengok kamu pakai diapers dari applecrumby ni 😍

Jawapan :B ( bungkusan pink) Semoga ada rezeki anak. Dapat merasa produk dari applecrumby. Done follow:@theasianparent_my Done follow:@applecrumby. Official

pink color is mama favourite 💕 jawapannya bungkusan B ~ Semoga ada rezeki baby bakal lahir menangi diaper applecrumby airplus overnight 💕 amen yra

Jawapannya adalah B.. ✅Done follow theAsianparent dan applecrumby.official Semoga ada rezeki utk baby Feb 2024 saya..Aaminnh ya rabb🤲🏻🤲🏻

JAWAPAN : B SEMOGA ADA REZEKI BABY SULUNG SAYA 😍 XLAMA DH DUE DATE, MANATAU DAPAT RASMI PAMPERS DRPD CONTEST NI 🥰 DONE FOLLOW BOTH OF US 😘

Answer : B Semoga ada rezeki anak nak menang lampin pakai buang daripada Applecrumby 😊. Done follow @theasianparent_my & @applecrumby.official

Answer: B Hopefully, I can win this giveaway from Aplplecrumby and The Asian Parents. Waiting for my Prince to arrive on Feb 2024. Thank you

hyee, jawapannya adalah B ~ bungkusan pink 💕 Semoga ada rezeki baby bakal lahir menangi diaper airplus overnight by applecrumby amennn..