Lampin Bayi Eksklusif dari Applecrumby Untuk Dimenangi!

Mummies, jom sertai peraduan mudah ini dan menangkan set lampin dari Applecrumby! Nak sertai klik sini: https://community.theasianparent.com/contests

Lampin Bayi Eksklusif dari Applecrumby Untuk Dimenangi!
505 Balas

Bismillahirrahmanirrahim. Jawapan ➡️ SLIMDRY EASYDAY Ini adalah kali pertama saya ingin mencuba lampin dari Applecrumby. Semoga ada rezeki anak ketiga saya yang bakal lahir Disember tahun ini. ❤

JAWALAN ; SLIMDRY EASYDAY(TAPE DIAPERS) Semoga ada rezeki baby saya Nur Ayla Alyssa .harap dapat peluang merasa pakai lampin ini. Terima kasih TheAsianParent dan Applecrumby ig;mommy_3rdprincess

JAWAPAN : SLIMDRY EASYDAY ( TAPE DIAPERS ) 🥳 done follow @theasianparent_my at instagram 🩵 @bell4sya semoga ada rezeki baby untuk menang AppleCrumby punya jenama pampers 🫶🏻🤲🏻

JAWAPAN: SLIMDRY EASY DAY Ni kali pertama saya bertanding di dalam peraduan seperti ini. Sebagai bakal ibu untuk kelahiran pertama. Saya berharap ada rezeki bagi saya dan anak 🤍🤍🤍

Jawapan: Applecrumby SlimDry EasyDay Instagram: alffshfq Semoga ada rezeki untuk anak pertama saya berpeluang untuk gunakan diaper daripada Applecrumby ini. Rasa semangat nak jadi ayah.

JAWAPAN : SLIMDRY EASYDAY Semoga ada rezeki anak saya merasai pakai lampin dari Applecrumby 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Terima kasih Applecrumby & TheAsiaParent Ig: mamahanisadam

Jawapan : SLIMDRY EASYDAY Ig: nasra_azzra Para bakal ibu... Bolehlah pilih jenama ni kerana dijamin bebas bahan yang boleh memudaratkan kulit bayi. #applecrumby #theasianparents

Jawapan : SLIMDRY EASYDAY Saya 1st time for mom to be , tengah survey2 jugak pampers mana yang elok utk baby, mana tahu yang ni kena dengan baby boleh la belikan for my baby 😍

JAWAPAN: SLIMDRY EASYDAY Semoga ada rezeki anak first saya yang bakal lahir awal januari nanti. Saya pun beli brand ni untuk newborn saya nanti. Thankyou for the opportunity 🌹

Answer: SlimDry Easyday (Tape diapers) Applecrumby Pempers with luxury brands. Suitable for children because it is dry all day long. I hope I have sustenance. Ig: achiknadzirah