kantung Tak nampak

Hello mummies.. check urine dpt double line. Jumpa o& g confirm 5 weeks .. buat scan ultrasound Tak jumpa kantung.. Dr bagi obical & duphaston utk 2 minggu.. buat blood test tgk tunggu result .. Tak pernah ada bleeding .. 1st pregnancy.. normal ke Tak jumpa kantung in 5 the week ? Risau

23 Balas

normal sis. sy 2 hari lepas baru scan 5weeks. baru nampak kntung. doc bg appoimnt lgi 2 minggu. InsyaAllah doa yg baik2.

In sha Allah normal..saya masuk kandungan kedua pun time 5weeks mmg xnmpk pe..just nampk dinding rahim tebal je.

Yea normal la sbb kecik lagi..klau dh 3bln xda kntung itu baru pelik..ad yg 7-8w blum nmpk kntng pn ada...

Normal...sy 5week pun xnmpk.. Smpai kena refer hospital.cek dri tvs bru nmpk.tp kecik sgt

normal sis. sy dlu 5w xnampak.. doc suh g lg 2 minggu.baru napak

in sha allah normal....banyakkan berdoa yaa sis....

Normal tu sbb baru lagi siss... Tggu la 7w ke atas

Sy dlu pn x nampak kantung. Nampak bila 10w

Masih terlalu awal..

insya allah bnyk kn berdoa amin